Σταδιακή η προσαρμογή του Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Σταδιακή η προσαρμογή του Εσιέν στον Παναθηναϊκό

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει ο Γιάννης Αναστασίου για το εάν έφτασε η ώρα να ρίξει τον Μίκαελ Εσιέν στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο Γκανέζος διεθνής έβγαλε χωρίς να πιεστεί όλο το φιλικό με τον Πανελευσινιακό, αλλά δεν έδειξε απόλυτα έτοιμος να μπει σε πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια, με πιο δυνατές προσωπικές μονομαχίες και μεγαλύτερες απαιτήσεις. Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπει στην αποστολή σε κάποιο από τα δύο εντός έδρας ματς της επόμενης εβδομάδας με Λεβαδειακό και Πλατανιά, όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Το ιδανικό σενάριο θα είναι να μπαίνει σταδιακά στα παιχνίδια ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό όταν έλθει η ώρα των ντέρμπι, σε περίπου ένα μήνα.

Στο ιατρικό δελτίο μπήκε το όνομα και του Καρέλη. Επαθε σύσπαση γαστροκνημίου και προληπτικά έκανε θεραπεία και ατομικό, μαζί με τους Κλωναρίδη, Σάντσεθ, Βέμερ και Κότσαρη. Λογικά θα παίξει με τον Λεβαδειακό, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει το Σαββατοκύριακο, μιας και σήμερα οι «πράσινοι» έχουν ρεπό. Ο Ταυλαρίδης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, ο Νίνης απουσίασε λόγω ίωσης, οι Λαγός, Πέτριτς, Δώνης έκαναν θεραπεία, ενώ οι Αμπέντ και Λουντ γυμνάστηκαν ατομικά.

• Αν και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για χθες, ο Γιάννης Αλαφούζος τη μετέθεσε για κάποια από τις επόμενες ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή