Ελεύθερη πτώση

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια και ούτε μία νίκη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την κατρακύλα που έχει πάρει με τις αποτυχίες της εθνικής ομάδας συνέχισε την ελεύθερη πτώση του και σε συλλογικό επίπεδο. Εντάξει, δεν είχε κανείς την απαίτηση από τον Ολυμπιακό να νικήσει την Μπάγερν, όμως η «παθητική» εμφάνιση, όπως τη σχεδίασε ο προπονητής του, απέδειξε ότι γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις –ή τουλάχιστον όσες έγιναν ήταν της τελευταίας στιγμής– την περίοδο των μεταγραφών, ώστε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν υποτίμησε την Γκαμπάλα, η οποία αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, μετά τον Παναθηναϊκό για άλλη μία ομάδα μας. Oμως, όταν έχεις αξιώσεις για τη συνέχεια, θα πρέπει να έχεις τις δυνατότητες να νικήσεις μια ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, η όποια μάλιστα πρωτοεμφανίζεται στην Ευρώπη.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης φάνηκε πως ακόμη του λείπει η ευρωπαϊκή αύρα. Φοβήθηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε τη Σπάρτα Πράγας, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα του, αλλά ούτε ότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ.

Επομένως, δεν είναι μόνο η οικονομική διαφορά που μας χωρίζει από τις πλούσιες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, από τις οποίες θα… ευχόμαστε να αποφεύγουμε τις συντριβές. Εχει αρχίσει να αποδεικνύεται, εδώ και καιρό, πως δεν θα τα καταφέρνουμε ούτε με αντιπάλους της ίδιας χρηματικής εμβέλειας. Και αυτό οφείλεται στην πρόχειρη οργάνωση που μας διέπει, αλλά και στο ότι πάντα ψάχνουμε δικαιολογίες αλλού, για τις αποτυχίες μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή