Νίκες για ΠΑΣ, Αστέρα, «μηδέν» στην Κομοτηνή

Νίκες για ΠΑΣ, Αστέρα, «μηδέν» στην Κομοτηνή

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα κατέβαλαν την αντίσταση των Πανιωνίου (2-1) και Ατρομήτου (1-0), ενώ Πανθρακικός και Καλλονή έμειναν στο 0-0.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, στην αρκαδική πρωτεύουσα, έδωσε στην ομάδα του Στάικου Βεργέτη ισχυρό προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι το φινάλε.

Ο Σκούρτης τόσο στη φάση του 10΄ όσο και σε εκείνη του 13΄, έδωσε την ευκαιρία τόσο στον Γιάννου όσο και στον Δημούτσο να υποχρεώσουν τον Παπαδόπουλο να μαζέψει την μπάλα από το βάθος της εστίας του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σύμμαχο την τύχη στη σέντρα του Οικονόμου στο 27΄ καθώς στην προβολή του Γκοϊάν ο Κοσίτσκι δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Οι προσπάθειες των παικτών του Ουζουνίδη στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, δεν είχαν αποτέλεσμα και στην Τρίπολη πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο εφετινό πρωτάθλημα.

Στο ίδιο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα με τους Αρκάδες βρίσκεται και ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0. Οι Περιστεριώτες επιχείρησαν από τα πρώτα λεπτά να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ αλλά στο 4΄ και το 28΄ τα δοκάρια δεν επέτρεψαν σε Ούμπιντες και Φυτανίδη να γράψουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν στο 29΄ το γκολ του Τσουκαλά και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι και το τελευταίο λεπτό, παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μιχάλη Γρηγορίου, οι οποίοι εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο απογοητευμένοι, καθώς δεν έφεραν αποτέλεσμα οι αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν στην εστία του Βελλίδη.

Στην Κομοτηνή, η έλευση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού δεν άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Το 0-0 στην αναμέτρηση με την Καλλονή έδωσε τον πρώτο βαθμό στους γηπεδούχους οι οποίοι μετά την πάροδο τεσσάρων αγωνιστικών, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή