Επιστροφή σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ

Επιστροφή σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη υψηλό εμπόδιο βρίσκεται στον δρόμο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την Μπάγερν, καλείται να αντιμετωπίσει απόψε την Αρσεναλ στο Λονδίνο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης (21.45). Αναμφίβολα το έργο της ομάδας του Μάρκο Σίλβα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πίστη στην ομάδα του: «Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα παιχνίδι σκεπτόμενοι ότι δεν θα νικήσουμε. Ξέρουμε την αξία του αντιπάλου μας, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες».

Εκτός πλάνων του βρίσκονται ο τιμωρημένος Μιλιβόγεβιτς, καθώς και ο τραυματίας Μπουχαλάκης. Επίσης, στην αποστολή δεν συμπεριελήφθη και ο ανέτοιμος Γιάννης Μανιάτης. Αντιθέτως, ο Ντα Κόστα και ο Ντομίνγκεζ οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ταξίδεψαν χθες το απόγευμα για το ηλιόλουστο Λονδίνο. Ομως, εκ των δύο μονάχα ο έμπειρος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι σε θέση να βοηθήσει, εφόσον του ζητηθεί, ως αλλαγή. Ο Ντα Κόστα που είχε κτυπήσει την περασμένη Τρίτη στην Ξάνθη, μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μάρκο Σίλβα ενδέχεται να επιλέξει ξανά το 4-3-3 του αγώνα με την Μπάγερν. Σε μία τέτοια περίπτωση, τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, ακραίοι αμυντικοί οι Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, στόπερ οι Σιόβας, Μποτία, στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Καμπιάσο, Κασάμι, Σαλίνο, δεξί χαφ θα παίξει ο Πάρντο, σε ελεύθερο ρόλο ο Φορτούνης πίσω από τον Ιντέγιε.

Από την πλευρά του, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει τον Ζιρού που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, σε σύστημα 4-5-1 τερματοφύλακας θα είναι ο Οσπίνα, στα άκρα της άμυνας οι Μπελερίν (δεξιά) και Γκιμπς (αριστερά), κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γκάμπριελ και Κοσιελνί. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κοκλέν και Καθόρλα, έχοντας μπροστά τους τον Οζίλ, δεξιά τον Τσάμπερλεϊν, αριστερά τον Αλέξις, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Γουόλκοτ. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπάγερν θα υποδεχθεί την Ντιναμό.

Το μεσημέρι θα αγωνιστεί στο Λονδίνο και η ομάδα νέων των «Πειραιωτών» με αντίπαλο την Αρσεναλ για το Youth League.

Από τους άλλους ομίλους απόψε ξεχωρίζει η μάχη της Πόρτο με την Τσέλσι, με τον τεχνικό των Αγγλων, Ζοζέ Μουρίνιο, να βρίσκεται στη θέση που του αρέσει περισσότερο, δηλαδή στο επίκεντρο της προσοχής κόντρα στην πρώην ομάδα του. Την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα μετά τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Βαρκελώνη. Ο Μέσι αναμένεται να χάσει επτά με οκτώ εβδομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή