«Αμόκ» στον ΠΑΟΚ για την Ντόρτμουντ

«Αμόκ» στον ΠΑΟΚ για την Ντόρτμουντ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μπήκαν οι ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, αλλά με διαφορετική ψυχολογία.

Στον ΠΑΟΚ χρειάστηκαν μόλις τρεις ώρες για να εξαντληθούν τα εισιτήρια του αγώνα με την Ντόρτμουντ. Η ΠΑΕ ξεκίνησε τη διάθεση των εισιτηρίων του σπουδαίου ευρωπαϊκού παιχνιδιού χθες στις 9 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα!

Σχηματίστηκαν ουρές στα εκδοτήρια της Τούμπας, σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με τα οποία έχει συνάψει συμφωνία η ΠΑΕ και διαθέτει και από εκεί εισιτήρια, αλλά και στο Διαδίκτυο.

Περίπου 15.000 εισιτήρια «εξαφανίστηκαν» μέσα σε 180 λεπτά και η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο: «Μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί σε 3 ώρες να εξαντλήσει εισιτήρια αγώνα! Το σημερινό φαινόμενο αποτελεί μεν πρωτοφανές περιστατικό, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη για όσους ξέρουν τη δυναμική του συλλόγου μας».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ με δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή πήρε τη νίκη και στο Περιστέρι με 2-1 επί του Ατρομήτου, παιχνίδι στο οποίο… άνοιξε λογαριασμό ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Αμέσως μετά τον αγώνα ο Ιγκόρ Τούντορ ξεκαθάρισε ότι ο Βούλγαρος θα ξεκινήσει βασικός στον αγώνα της Πέμπτης με την Ντόρτμουντ.

Εντός Ελλάδας δεν τα πάει καλά η ομάδα της Τρίπολης, πληρώνοντας εν πολλοίς τις απουσίες που έχει λόγω τραυματισμών. «Πού θα πάει; Θα γυρίσει…» τόνισε ο Στάικος Βεργέτης μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό με 2-1. Αυτό ήταν το 100ό παιχνίδι του Ελληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας από την Τρίπολη, που προετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα με τη Σάλκε στη Γερμανία. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Ελίνι Δημούτσος με θλάση α΄ βαθμού, ενώ επιστρέφει στη δράση ο Ταξιάρχης Φούντας.

Ο Βεργέτης εξακολουθεί να μην υπολογίζει τους τραυματίες Λανθαρότε, Νίκο, Κοσίτσκι, Μπερτόγλιο καθώς και τον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή