«Καίει» η μπάλα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εβδομάδα γεμάτη από ποδόσφαιρο. Σήμερα ο Ολυμπιακός στο «Εμιρέιτς» θα προσπαθήσει να βάλει έστω ένα βαθμό στο σακούλι του Tσάμπιονς Λιγκ, ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για μία θέση στον ήλιο. Η αποστολή του φαντάζει σαν νέος «Γολγοθάς», αφού η Αρσεναλ, δεν έχει περιθώρια απώλειας, μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ.

Την Πέμπτη, παίρνουν τη σκυτάλη οι εκπρόσωποί μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντόρτμουντ και ο Αστέρας ταξιδεύει στο Γκέλζενκιρχεν όπου τον περιμένει η Σάλκε. Ματς, στα οποία θα φανεί αν οι ομάδες μας έχουν τις δυνατότητες να είναι ανταγωνιστικές σε υψηλό επίπεδο ή οι οπαδοί τους θα πανηγυρίζουν επιτυχίες μόνο στις εσωτερικές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε καμία αντίσταση από τα Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός, έστω με άγχος πήρε άλλους τρεις βαθμούς στη Λεωφόρο με τον Πλατανιά και ο ΠΑΟΚ, με μία νέα ανατροπή, άλωσε το Περιστέρι.

Η συνέχεια είναι… κρας τεστ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά, θέλει να αποδείξει στην Τούμπα, απέναντι στον Ολυμπιακό, πως μπορεί επιτέλους φέτος να σπάσει το κατεστημένο, ενώ οι πρωταθλητές, να ξεπεράσουν ένα από τα υψηλότερα εμπόδια στην προσπάθειά τους, να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Τέλος στην Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός ξέρει πως μόνο με νίκη, μπορεί να αναστραφεί το κλίμα και να φύγει το άγχος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή