Και η Πόρτο πλήγωσε τον Μουρίνιο

Και η Πόρτο πλήγωσε τον Μουρίνιο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πικρή ήταν η γεύση της επιστροφής στο Οπόρτο για τον Ζοζέ Μουρίνιο, αφού η ήττα με 2-1 από την Πόρτο προχθές για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ θέτει εν αμφιβόλω ακόμη και την πρόκριση της Τσέλσι στην επόμενη φάση.

Η παραδοσιακά μεγάλη δύναμη των ομάδων του κ. Μουρίνιο, δηλαδή η αμυντική γραμμή, ήταν ανύπαρκτη στο «Ντραγκάο», και ο βρετανικός Τύπος διερωτάται γιατί δεν χρησιμοποιείται ο κάποτε αμετακίνητος από την ενδεκάδα των «Μπλε», Τζον Τέρι. Επίσης, η κριτική στον Πορτογάλο εστιάζεται και στη μη χρησιμοποίηση των Ραδαμέλ Φαλκάο, Οσκαρ και Λοΐκ Ρεμί, ενώ ο Εντέν Αζάρ μπήκε μόνο ως αλλαγή.

Μπορεί δύο Ελληνες διεθνείς, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης να σκόραραν προχθές, όμως οι ομάδες τους, Λεβερκούζεν και Ρόμα αντιστοίχως, ηττήθηκαν στους εκτός έδρας αγώνες τους.

Κι αν για τη Λεβερκούζεν ήταν πικρή η ήττα με 2-1 στο Καμπ Νου από μια Μπαρτσελόνα που γύρισε το ματς μέσα σε ένα λεπτό χάρη στην ιδιοφυΐα του Λουίς Σουάρες, για τη Ρόμα το στραπάτσο στη Λευκορωσία από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 3-2 (κι ενώ έχανε και με 3-0) είναι πιθανό να έχει σοβαρές συνέπειες για την πορεία της ιταλικής ομάδας στον θεσμό και για τον προπονητή της, Ρούντι Γκαρσία.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να γλίτωσε τους τρεις βαθμούς στον πρώτο της αγώνα μετά τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, όχι όμως και τον τραυματισμό ενός ακόμη άσου της, του Αντρές Ινιέστα, που θα απουσιάσει για περισσότερο από έναν μήνα. Επιπλέον έφτασαν στα αυτιά του τεχνικού, Λουίς Ενρίκε, οι πρώτες αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του από τους οπαδούς της Μπάρτσα, όταν το σκορ ήταν ακόμη στο 1-0 υπέρ της Λεβερκούζεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή