Ευχάριστα μηνύματα από Λουντ, στην αναμονή ο Εσιέν στον ΠΑΟ

Ευχάριστα μηνύματα από Λουντ, στην αναμονή ο Εσιέν στον ΠΑΟ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή του Ρόμπιν Λουντ στην αγωνιστική δράση έπειτα από σχεδόν 40 ημέρες απουσίας, ήταν για τον Γιάννη Αναστασίου η πιο ευχάριστη πινελιά στο φιλικό 9-0 του Παναθηναϊκού επί της Αργυρούπολης, χθες στο Κορωπί. Ο Φινλανδός μέσος έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του και παρότι το ματς είχε προπονητικό χαρακτήρα και ο αντίπαλος ήταν πολύ μικρής δυναμικότητας, ικανοποίησε με την απόδοσή του. Ο Λουντ πέτυχε ένα γκολ, όπως και οι Κλωναρίδης, Μέντες. Οι νεαροί Αγγελόπουλος, Λάμπρου και Νιούμαν πέτυχαν από δύο.

Οι Σάντσεθ, Κλωναρίδης αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο και έδειξαν έτοιμοι να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα, έπειτα από ένα μακρύ διάστημα που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Σε καλή κατάσταση είναι και ο Νίνης, ο οποίος γυμνάστηκε χθες κανονικά και λογικά θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη. Αντίθετα, ο Εσιέν ένιωσε νέες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα. Eκανε εξετάσεις και περιμένει τα αποτελέσματα, ευελπιστώντας ότι θα εκμεταλλευθεί τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, για να κάνει επίσημο ντεμπούτο στον αγώνα με τα Γιάννινα στη Λεωφόρο, σε περίπου 15 ημέρες.

• Το φιλικό με την Αργυρούπολη το παρακολούθησε και ο Μπερντ Σούστερ! Ο Γερμανός προπονητής, μέχρι χθες βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής, συνομίλησε με τους Αναστασίου, Βόκολο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή