Υπεράνω των δυνατοτήτων του Αστέρα Τρίπολης η Σάλκε

Υπεράνω των δυνατοτήτων του Αστέρα Τρίπολης η Σάλκε

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντες στον Αστέρα Τρίπολης γνώριζαν πως ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής τους στη Γερμανία ήταν ιδιαίτερα αυξημένος. Βρήκαν τον τρόπο στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης με τη Σάλκε να σταθούν πολύ καλά και να περιορίσουν τα ατού των γηπεδούχων, όμως οι παίκτες του Μπραϊτενράιντερ επέβαλαν τελικά την ανωτερότητά τους και πανηγύρισαν μία εμφατική νίκη με 4-0.

Μέχρι χθες ο Ντι Σάντο, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι άφησε τη Βέρντερ Βρέμης, δεν είχε καταφέρει να παραβιάσει αντίπαλη εστία με τη φανέλα της Σάλκε. Απέναντι στους Αρκάδες έδειξε πως η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται, σημειώνοντας τα τρία από τα γκολ της ομάδας του.

Ο Αργεντινός δεν άφησε αναξιοποίητα τα δώρα της άμυνας του Αστέρα και άνοιξε τον δρόμο για την άνετη νίκη των γηπεδούχων. Η αρχή έγινε στο 28΄ καθώς στη σέντρα του Ρίτερ ο σκόρερ των Γερμανών κινήθηκε πιο γρήγορα από τον Σανκαρέ και άνοιξε το σκορ.

Ο Ντι Σάντο είχε πιο γρήγορη αντίδραση και στο κόρνερ του 37΄ δίνοντας στη Σάλκε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ηρθε και το πέναλτι στο 45΄ με το οποίο ο Αργεντινός πραγματοποίησε χατ τρικ και ουσιαστικά η αναμέτρηση είχε τελειώσει από το ημίχρονο. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι με τον Χόιμπεργκ στο 38΄ κι ένα χαμένο τετ α τετ με τον Σανέ, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως η κυριαρχία των Γερμανών ήταν ολοκληρωτική.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «βασιλικοί μπλε» μπορεί να σήκωσαν πόδι από το γκάζι, αλλά συνέχισαν να απειλούν την εστία του Θεοδωρόπουλου, σκοράροντας ακόμη ένα γκολ με τον Χούντελααρ στο 84΄.

ΣΑΛΚΕ: Φάρμαν, Ρίτερ, Κολάσινιτς, Μάτιπ, Χέβεντες, Γκάις (46΄ Αϊχάν), Χόιμπεργκ, Γκορέτσκα (73΄ Μάιερ), Ντι Σάντο (63΄ Τσούπο Μοτίνγκ), Σανέ, Χούντελααρ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Γκοϊάν (70΄ Φούντας), Σανκαρέ, Εντερσον (79΄ Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Χαμοντανί, Λούι, Μάσα (59΄ Τσοκάνης), Γιάννου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή