Απαντήσεις από την ΑΕΚ για τη μελέτη του γηπέδου

Απαντήσεις από την ΑΕΚ για τη μελέτη του γηπέδου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει τις απαντήσεις της στους ισχυρισμούς του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος για τη μελέτη του γηπέδου. Η επιστολή δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Τετάρτης (30/9) με τίτλο: «Βγήκε οφσάιντ η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου της ΑΕΚ».

Οι απαντήσεις της Ενωσης βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο δημοσιευμένο πόρισμα του Συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την έναρξη των εργασιών του γηπέδου. Επίσης, η ΠΑΕ αναρωτιέται για τη θεσμική ιδιότητα του Επιμελητηρίου και εκφράζει τους προβληματισμούς της για τον χρόνο, τον τρόπο, τον ρόλο και τους συντελεστές, που μετέχουν σε διαδικασίες «οφσάιντ», όπως τιτλοφορείται και το σχετικό δημοσίευμα. Σε ένα ακόμη σημείο της τρισέλιδης επιστολής αναφέρεται και το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας, το οποίο περιλαμβάνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Παράλληλα, με το σύνθημα «Η νομιμότητα είναι με τη δική μας πλευρά» η εταιρεία που έχει συσταθεί για την ανέγερση του γηπέδου, «Δικέφαλος 1924», προγραμματίζει σειρά συναντήσεων με φορείς της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να παρουσιάσει για μία ακόμη φορά τα οφέλη από την κατασκευή του έργου.

• Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολος για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο είναι ο Βίλα Ντίντακ που αποχώρησε από την προπόνηση με κάκωση στο μετατάρσιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή