Ανοδος για Ολυμπιακό, το βλέμμα στην Τούμπα

Ανοδος για Ολυμπιακό, το βλέμμα στην Τούμπα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιτυχία του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, βελτίωσε τη θέση του στην ειδική βαθμολογία της UEFA, καθώς ανέβηκε στην 21η έχοντας 66.240 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του (ανάμεσα σε άλλες) τη Μίλαν, την Τότεναμ, τη Λιόν και την Ιντερ. Στην κορυφή βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έφθασαν τις 36 νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, ο Κώστας Φορτούνης συμπεριελήφθη από την UEFA στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο κέντρο της ιδανικής ομάδας μαζί με τους Γκαϊτάν και Μάτα, ενώ τερματοφύλακας είναι ο Χαρτ, αμυντικοί οι Μάικον, Λουίζ, Μπαρτζάλι και Μλαντένοβιτς, με την επιθετική γραμμή να συγκροτείται από τους Χουλκ, Λεβαντόφσκι και Ρονάλντο.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σχετικά με το θέμα των μαύρων περιβραχιονίων, οι «Πειραιώτες» διέψευσαν ότι τους ζητήθηκε από τον ΠΑΟΚ να αγωνιστούν με αυτά, για τη μνήμη των έξι θυμάτων πριν από 16 χρόνια στο δυστύχημα των Τεμπών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή