Εν Συντομία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στις 17.00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει, στη Μόσχα, την Ούνιξ Καζάν στον πρώτο του αγώνα για το Γκομέλσκι Καπ. Φιλική αναμέτρηση θα δώσει και ο Ολυμπιακός με τον Αρκαδικό στο ΣΕΦ. Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την Καρσίγιακα στην Τουρκία.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αερωπό Εδεσσας ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Α1 ανδρών. Οι άλλοι αγώνες: 18.00: ΑΣΕ Δούκα – Διομήδης Αργους, Πανελλήνιος – ΠΑΟΚ, Ποσειδών Λουτρακίου – ΧΑΝΘ, ΙΕΚ Ξυνή Δικέας – Φοίβος Συκεών, Φίλιππος Βέροιας – Αρχέλαος Κατερίνης.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς συνεχίζεται σήμερα στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από τον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος η τελική φάση του «Hellenic Match Racing Tour 2015».

ΒΟΛΕΪ: Δυνατούς αγώνες προετοιμασίας περιλαμβάνει το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίνικας Σύρου. Το πρόγραμμα: 18.30: ΠΑΟΚ – Μάρεκ Ντούπνιτσα (Βουλγαρία), 20.30: Φοίνικας Σύρου – Μπάια Μάρε (Ρουμανία).

ΙΠΠΑΣΙΑ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων ιππέων και αμαζόνων συνεχίζεται στη Βουλγαρία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής. Στον Ελληνικό Ιππικό Ομιλο διεξάγεται σήμερα και αύριο αγώνας ιππικής δεξιοτεχνίας (ώρα εν. 09.00).

ΠΟΛΟ: Στο κολυμβητήριο του Πειραιά διεξάγεται τουρνουά γυναικών. Το πρόγραμμα: 09.30: Βουλιαγμένη – Τρίτων Αμ., 10.30: Εθνικός – Ρέθυμνο, 11.30: Γλυφάδα – Ολυμπιακός, 19.00: Τρίτων Αμ. – Ρέθυμνο, 20.00: Βουλιαγμένη – Γλυφάδα, 21.00: Ολυμπιακός – Εθνικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή