Ξάνθη – Παναθηναϊκός 0-1

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Παναθηναϊκός στα Πηγάδια, απέναντι στην γηπεδούχο Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από κεφαλιά του Χελάντερ στο 83ο λεπτό. 

Οι δύο ομάδες δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο σε ένα κακό από πλευράς θεάματος παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θέλησε να κυριαρχήσει όμως δεν έπιασε την απόδοση που θα έπρεπε για να πάρει εύκολη νίκη απέναντι στην Ξάνθη.

Πλέον οι «πράσινοι» έφτασαν τους 15 βαθμούς και έτσι  μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Κυριακή αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ.

Ξάνθη: Τσενάμο, Μπέρτος (86’ Νιέτο), Γουάλας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ερεα, Φλίσκας, Καπετάνος, Λισγάρας, Ντιμιτρόφ (57’ Μπαξεβανίδης) 

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Νάνο, Τελάντερ, Ταυλαρίδης (64’ Σάντσεθ), Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Ατζαγκούν (82’ Λουντ), Καλτσάς (59’ Καρέλης), Μπεργκ 

Στους άλλους αγώνες του Σαββάτου ο Πανιώνιος επικράτησε με 5-1 του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο. Οι Βιγιάλμπα στο 7', Μπουμάλ στο 10' και στο 24΄ με πέναλτι, Μπακασέτας στο 15' και Ανσαριφάρντ στο 83΄ τα γκολ των θριαμβευτών, ενώ για τους γηπεδούχους το «γκολ της τιμής» σημείωσε ο Βιγιαφάνες με πέναλτι στο 66΄.

Τέλος, ο Λεβαδειακός νίκησε με 3-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Οι παίκτες του Ακη Μάντζιου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ως το 82’ κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν μία παλικαρίσια νίκη. Δύο γκολ ο Μάντζιος κι ένα ο Γιακουμάκης για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Πανθρακικός προηγήθηκε με γκολ του Ροτζέριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή