Οι αποδείξεις…

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός πέρασε με σχετική ευκολία από την Τούμπα «κόβοντας» το σερί του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα τις υψηλές προσδοκίες που είχε πριν από τον αγώνα. Η διαφορά του από την κορυφή, αντί να ελαττωθεί, αυξήθηκε και η συνέχεια φαντάζει ανηφορική.

Αντιθέτως, οι «ερυθρόλευκοι» πιστοποίησαν με εμφαντικό τρόπο πως μπορούν να… χωρέσουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Οι αλλαγές του Σίλβα, σε σχέση με το παιχνίδι με την Αρσεναλ, δεν επηρέασαν αγωνιστικά καθόλου τους φιλοξενουμένους.

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στην Ξάνθη. Πήρε τη νίκη, και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση. Μπορεί να μην έπιασε αξιόλογη απόδοση, όμως «έδειξε χαρακτήρα». Και αυτό είναι ό,τι χρειάζονταν, παίκτες και τεχνική ηγεσία, για τη συνέχεια.

Η ΑΕΚ δείχνει πως, έστω και δύσκολα, παίρνει αυτό που θέλει. Την περιμένει τώρα, έπειτα από τη διακοπή, ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Είναι ένα «στοίχημα» που αν το κερδίσει, θα αποδείξει πως θα παραμείνει ανταγωνιστική στην κορυφή, σε όλη τη διαδρομή του μαραθωνίου.

Αν δεν ήταν τα παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη, το πέρασμα του Πανιωνίου από το Αγρίνιο θα ήταν «πρώτο θέμα». Πέντε γκολ στον Παναιτωλικό, με υποδειγματικό μάλιστα τρόπο δημιουργίας και εκτέλεσης, αποδεικνύουν πως στο ποδόσφαιρο, η μεθοδική δουλειά αποδίδει καρπούς, ακόμα και με ελάχιστο προϋπολογισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή