Αρχική συμφωνία Λίβερπουλ με Κλοπ

Αρχική συμφωνία Λίβερπουλ με Κλοπ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε μέρα και πιο κοντά στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ βρίσκεται ο Γιούργκεν Κλοπ, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι το αργότερο έως μεθαύριο θα έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «Ρεντς».

Κατά πληροφορίες, οι συζητήσεις των εκπροσώπων των δύο πλευρών έχουν καταλήξει σε συμφωνία, αφού η Λίβερπουλ φέρεται να αποδέχθηκε τον κεντρικό όρο που είχε θέσει ο Γερμανός προπονητής, δηλαδή το να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.

Βρετανικές και γερμανικές εφημερίδες τονίζουν πόσο κατάλληλος είναι ο 48χρονος κ. Κλοπ για τη Λίβερπουλ, ιδιαιτέρως τη δεδομένη στιγμή, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά καθώς και ότι ξέρει όλους τους στίχους του ύμνου της Λίβερπουλ («You’ll Never Walk Alone»).

Ετσι ο κ. Κλοπ αναμένεται να γίνει ο πρώτος Γερμανός προπονητής στο Ανφιλντ, ενώ ο προκάτοχός του, ο Μπρένταν Ρότζερς, έφυγε προχθές από το Λίβερπουλ με την οικογένειά του για διακοπές στην Ισπανία.

Η ανακούφιση των φανατικών οπαδών της Λίβερπουλ για την αποχώρηση του κ. Ρότζερς φαίνεται να έχει δώσει πλέον τη θέση της στον ενθουσιασμό για την επικείμενη έλευση του ανθρώπου που με σοφή στρατηγική πήρε την Ντόρτμουντ από τις χαμηλές θέσεις του γερμανικού πρωταθλήματος και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

• Πολύ ανατολικότερα στην Ευρώπη, μαθήματα ευ αγωνίζεσθαι παρέδωσε η αζέρικη ομάδα Γκαραμπάγκ. Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Αντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ, η προσφυγική ομάδα από το Ναγκόρνο Καραμπάχ φρόντισε να αστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε άδικα σε αγώνα της για το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο διαιτητής έκρινε στο 90ό λεπτό ότι ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου Ιντερ Μπακού έριξε κάτω έναν παίκτη της Γκαραμπάγκ, καταλογίζοντας πέναλτι και αποβάλλοντας τον γκολκίπερ. Ο μέσος Ελβίν Μαμάντοφ έστησε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και την έστειλε αρκετά άουτ, προκαλώντας μάλιστα το αυθόρμητο χειροκρότημα των παικτών της Ιντερ Μπακού.

«Ο προπονητής μου, ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ μού είπε να στείλω έξω την μπάλα. Ηταν επίδειξη ευ αγωνίζεσθαι εκ μέρους μας. Αν ήταν πραγματικά πέναλτι, δεν θα το είχα χάσει» δήλωσε μετά ο Μαμάντοφ. Βεβαίως η Γκαραμπάγκ κέρδισε το ματς έτσι κι αλλιώς με σκορ 2-0…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή