Συνάντηση Σαββίδη με 14 Ενώσεις της ΕΠΟ

Συνάντηση Σαββίδη με 14 Ενώσεις της ΕΠΟ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με προέδρους και εκπροσώπους από 14 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις – μέλη της ΕΠΟ είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/10), λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ, σε εστιατόριο στην παραλία της Θεσσαλονίκης. H συνάντηση αποτέλεσε αφετηρία με στόχο την αλλαγή του εδώ και πολλά χρόνια υφιστάμενου «συστήματος» που έχει εγκαθιδρυθεί στην ΕΠΟ, στις εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2016. Ο Σαββίδης άκουσε τους προβληματισμούς των προέδρων των Ενώσεων και φέρεται να έδωσε εγγυήσεις υποστήριξης στο εγχείρημα που ετοιμάζεται και το οποίο αναμένεται ότι θα στηριχθεί τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από την ΑΕΚ. Στη συνάντηση ήταν παρόντες εκπρόσωποι από τις ΕΠΣ  Δράμας, Μακεδονίας, Πέλλας, Κιλκίς, Κοζάνης, Ηπείρου, Φλώρινας, Ηλείας, Σάμου, Φλώρινας, Αιτωλοακαρνανίας, Κυκλάδων και Πρέβεζας – Λευκάδας, Λάρισας ενώ θετικά φέρονται να αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη κίνηση και άλλες Ενώσεις, που για διάφορους λόγους δεν παρέστησαν.

Κατά την ομιλία του, ο Ι. Σαββίδης χρησιμοποιούσε τις λέξεις «σύστημα» και «διαφθορά» και μεταξύ άλλων είπε: «Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε σαν αυτούς… Θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και αυτό είναι προς το όφελος όλων μας. Στη Ρωσία είχαμε κάποτε την ΤΣΣΚΑ που τα έπαιρνε όλα. Ομως στη συνέχεια άλλοι επιχειρηματίες αγόρασαν διάφορες ομάδες και το μονοπώλιο της ΤΣΣΚΑ έπαψε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή