Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

EURO 2016: Η τελευταία υποχρέωση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στην προκριματική φάση του Euro 2016 είναι ο αποψινός αγώνας με την Ουγγαρία. Θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη και θα αρχίσει στις 19.00. Για τον 6ο όμιλο θα παίξουν ακόμη, Νήσοι Φερόε – Ρουμανία και Φινλανδία – Βόρειος Ιρλανδία. Πριν από τον αγώνα της Ελλάδας, στις 16.00, εκπρόσωποι της ουγγρικής ομοσπονδίας θα καταθέσουν στεφάνι στο σημείο που βρίσκεται η προτομή του Φέρεντς Πούσκας, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τα Χανιά σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής. Σήμερα: 16.00: Αν. Καρδίτσας – Παναχαϊκή, Εργοτέλης – Λαμία, Τρίκαλα – Καλλιθέα, Πανσερραϊκός – Αγρ. Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου – Χανιά, Ζάκυνθος – Κισσαμικός. Αύριο: 18.00: Απόλλων Σμύρνης – Αχαρναϊκός.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στην Καβάλα δοκιμάζεται ο Αρης από την ομώνυμη ομάδα για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κηφισιά στο «Γεντί Κουλέ» για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 16.00.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική της Α1 ανδρών. Η σημαντικότερη θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο, όπου ο Αρης θα φιλοξενήσει στις 17.00 τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί, στις 12.30, τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, ενώ στις 17.00, θα αναμετρηθούν Κηφισιά και Αρκαδικός στο Ζηρίνειο. Για την 1η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 14.30: Αρης Πετρούπολης – Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Τερψιθέα – Αθηναϊκός, 15.00: Νίκη Λευκάδας – Ολυμπιακός.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με την αναμέτρηση του Αρχελάου με τον ΠΑΟΚ (16.00) ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Πρέμιερ (Α1 ανδρών).

ΒΟΛΕΪ: Ενας νοκ άουτ αγώνα ΠΑΟΚ – Αρης (19.00) και το παιχνίδι Παναχαϊκή – Ολυμπιακός (19.00) διεξάγεται σήμερα, τελευταία ημέρα της 1ης φάσης του κυπέλλου της Λίγκας «Ν. Σαμαράς».

ΠΟΛΟ: Με τους αγώνες κατάταξης (09.00-13.00), τον μικρό και τον μεγάλο τελικό (17.00 – 19.00) ολοκληρώνεται σήμερα στη Βουλιαγμένη το τουρνουά της Α1 ανδρών που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πόλο και τα σωματεία έχουν ως στόχο να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή