«Ναι μεν, αλλά» από την Περιφέρεια για το γήπεδο της ΑΕΚ

«Ναι μεν, αλλά» από την Περιφέρεια για το γήπεδο της ΑΕΚ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση μεταξύ των φορέων του γηπέδου της ΑΕΚ και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου πραγματοποιήθηκε χθες στην περιφέρεια Αττικής. Η συνάντηση διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξερχόμενος του κτιρίου της περιφέρειας Αττικής αρκέστηκε να δηλώσει με αρκετή δόση χιούμορ ότι «όλα είναι νόμιμα, σας θέλουμε μαζί μας, το γήπεδο της ΑΕΚ θα ονομαστεί "Δούρου Αρένα"».

Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και την ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση. Εκ των δηλώσεων, είναι αρκετά δύσκολο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής εκδόθηκε πριν από την ολοκλήρωση της συνάντησης.

«Φεύγουμε από την Περιφέρεια ικανοποιημένοι και με συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα έχουμε τη συνδρομή της για το έργο» έλεγαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν στη συνάντηση οι Δημήτρης Μελισσανίδης ως αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924», Βαγγέλης Ασλανίδης (πρόεδρος της ΠΑΕ), Ντούσαν Μπάγεβιτς (εκτελεστικός διευθυντής), Αλέξης Αλεξίου (πρόεδρος της Ερασιτεχνικής), Δημήτρης Ανδριόπουλος (πρότζεκτ μάνατζερ του έργου) και οι Μ. Αναστασόπουλος και Π. Παναγιωτίδης (συνεργάτες του στην Dimand).

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Βενεζουελάνοι Αλεν Μπαρόχα και Ρόναλντ Βάργκας θα ενσωματωθούν στην ομάδα αύριο και το δίλημμα του Τραϊανού Δέλλα για τον αγώνα είναι το σύστημα που θα επιλέξει. Το 4-2-3-1 «προηγείται» του 4-3-3, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες μέρες. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή