Πέπλο μυστηρίου με Οντομ στις ΗΠΑ

Πέπλο μυστηρίου με Οντομ στις ΗΠΑ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε μέχρι αργά χθες το βράδυ ο 35χρονος Λαμάρ Οντομ, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής έξω από τη Νεβάδα. Ο άλλοτε σούπερ σταρ και δις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λος Αντζελες Λέικερς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καρδιά του δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στο συκώτι, αλλά και στους πνεύμονές του.

Ο Οντομ είχε πάντα στο αίμα του το… μικρόβιο της άστατης ζωής, ενώ κατά το παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο αλκοολισμού όσο και με ναρκωτικά. Τα αίτια που τον οδήγησαν στην τωρινή κατάσταση δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, με τις φήμες στις ΗΠΑ να διαδίδονται κατά ριπάς. Κάποια ΜΜΕ ανέφεραν πως στον οργανισμό του βρέθηκε φυτικό υποκατάστατο του Βιάγκρα, άλλα έκαναν λόγο για τετραήμερο ασταμάτητο πάρτι με αλκοόλ και διάφορες ουσίες, ενώ από την οικογένειά του αναφέρουν και την περίπτωση της δηλητηρίασης!

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του, Τζο Οντομ, ο οποίος και αυτός υπήρξε παλαιότερα εθισμένος στην ηρωίνη, δήλωσε στο Hollywoodlife.com: «Ο γιος μου δηλητηριάστηκε από κάποιον. Δεν γίνεται να συμμετείχε σε ένα τέτοιο ξέφρενο πάρτι. Ενιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού τον καλούσα στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Εχουν έρθει τα πάνω κάτω πλέον στη ζωή μου. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό σύντομα. Να στείλουν τις ευχές τους όλοι οι θαυμαστές του».

Πάντως, έπειτα από μια πρώτη έρευνα των αστυνομικών αρχών στο δωμάτιο δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών, ενώ ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, Ντένις Χοφ, δήλωσε πως λίγες ώρες πριν, είχε δει τον Οντομ σε πολύ καλή κατάσταση: «Είπε ότι ήθελε να φύγει από τον πολύ κόσμο και να περάσει λίγο χρόνο μόνος του, δίχως να τον πιέζει κανείς. Επαιρνε ένα φυτικό υποκατάστατο του Βιάγκρα και δεν υπήρχαν πουθενά ναρκωτικά», ανέφερε και πρόσθεσε μερικά άσχημα νέα: «Η κατάστασή του είναι πάρα πολύ σοβαρή. Ισως να μην τα καταφέρει».

Στο νοσοκομείο τον επισκέφτηκε ο Κόμπε Μπράιαντ, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η πρώην σύζυγός του, Κλόε Καρντάσιαν, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2009 έως το 2013.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή