Τα τελικά πλάνα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Τα τελικά πλάνα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ολυμπιακός των έξι νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές υποδέχεται αύριο στο Καραϊσκάκη την ΑΕΚ, που απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να πορευτούν στον μονόδρομο της νίκης. Οπως υπογράμμισε χθες ο Μάρκο Σίλβα, ο Ολυμπιακός ζει από τις νίκες: «Οπως όλα τα μεγάλα κλαμπ, έτσι και ο Ολυμπιακός ζει με τις νίκες. Θέλει να μαζεύει βαθμούς. Θέλει να συνεχίζει με νίκες. Είναι κάτι που μας αρέσει. Ετσι, θέλουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί αυτό, δηλαδή μία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευκρίνισε πως ο Τζίμι Ντουρμάζ καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό του προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ντέρμπι, που θα ανακοινωθεί το απόγευμα. Σίγουρα θα αποκλειστούν οι τραυματίες Μπουχαλάκης και Μανιάτης. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, σε σύστημα 4-2-3-1 τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, στα άκρα της άμυνας οι Σαλίνο (δεξιά) και Μασουακού (αριστερά), στόπερ οι Σιόβας και Μποτία ή Ντα Κόστα, αμυντικοί μέσοι οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο ή Κασάμι, ακραίοι χαφ οι Σεμπά και Πάρντο, επιτελικός μέσος ο Φορτούνης και επιθετικός ο Ιντέγιε. Θέση διεκδικεί και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος εφόσον προτιμηθεί ενδεχομένως ο Φορτούνης να περάσει στα άκρα, και ο Πάρντο, που προέρχεται από τραυματισμό, να καθίσει στον πάγκο.

Με πολλά ερωτήματα και σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα. Στο μυαλό του προπονητή της ΑΕΚ στροβιλίζεται η σκέψη του να παρατάξει την επιθετική γραμμή του περυσινού αγώνα στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Ο Μάνταλος αναμένεται να αγωνιστεί πίσω από τον Αραβίδη, έχοντας δεξιά του τον Πλατέλλα και αριστερά του τον Μπαρμπόσα. Ο Βάργκας επιστρέφει σήμερα από τη Βενεζουέλα όπως και ο Μπαρόχα, συνεπώς η κούραση από το ταξίδι ενδέχεται να κρατήσει αμφοτέρους στον πάγκο, όπως πιθανώς και τον Ντιέγκο Μπουονανότε. «Πάμε για τη νίκη στο Καραϊσκάκη», ήταν το μήνυμα του Δέλλα προς τους ποδοσφαιριστές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή