Σύντομα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αμφίρροπες αναμένονται οι σημερινές αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Στις 17.00: Αρκαδικός – Αρης, Κολοσσός Ρόδου – Ρέθυμνο, Τρίκαλα – Καβάλα, Απόλλων Πάτρας – Κόροιβος, ΠΑΟΚ – Κηφισιά. Επίσης, για τη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 19.00: Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθηναϊκός.

ΠΑΛΗ: Στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται και σήμερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η συμμετοχή του 3ου ολυμπιονίκη της Αθήνας, Αρτιόμ Κιουρεγκιάν. Οι αγώνες αρχίζουν στις 10.00 και ολοκληρώνονται στις 20.00. Παίρνουν μέρος 800 αθλητές και αθλήτριες από 46 χώρες και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ (Α1 ανδρών). Στον σημαντικότερο αγώνα της ημέρας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Διομήδη Αργους (15.00), σε μία συνάντηση που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η ΑΕΚ θα παίξει με τη ΧΑΝΘ (16.30) και ο Πανελλήνιος με τον Αερωπό Εδεσσας (18.30). Για τη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Μέγα Αλέξανδρο (18.00).

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στο Γκρέντσεν της Ελβετίας συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδηλασίας ανδρών – γυναικών. Από ελληνικής πλευράς σήμερα αγωνίζεται ο Γιάννης Σπανόπουλος στο αγώνισμα του αποκλεισμού και η Ελένη Τσαβαρή στο όμνιουμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή