Πλατανιάς – Πανθρακικός 4-0

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειάς του στο πρωτάθλημα της Super League πήρε ο Πλατανιάς επί του Πανθρακικού με σκορ 4-0 σε αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής.

Οι κρητικοί εμφανίστηκαν ανώτεροι των αντιπάλων τους ενώ ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Τσουράκη, γεγονός που έδωσε ηθικό πλεονέκτημα στους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν τον Πανθρακικό που δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης, με αποτέλεσμα στο 15' να γίνει το 2-0, με «δράστη» αυτή τη φορά τον Μιλούνοβιτς ο οποίος πέτυχε εντυπωσιακό τέρμα με πλασέ στην κίνηση.

Οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια, ενώ στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αντιδράσουν, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να πετύχει άλλα δύο τέρματα με τους Μιλούνοβιτς στο 60' (δεύτερο προσωπικό του) και τον Ράμος στο 88'.

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (Αποστολόπουλος 83'), Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (Μουνάφο 73'), Μενδρινός, Ράμος, Γουνδουλάκης, Τσουράκης (Τζιλβάν 75'), Μιλούνοβιτς.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Χασομέρης, Ηλιάδης (Μεχία 46'), Ποτουρίδης, Μάρτινς (Λαδάκης 62'), Χαβίτο (Ιγκόρ 66'), Μπαικαρά, Βάλντερ, Ντιγκινί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή