Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για την «κάρτα υγείας»

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για την «κάρτα υγείας»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις απολογίες του πρώην προέδρου της ΕΠΟ και εκπροσώπου της στην ΕΟΕ, Σ. Πιλάβιου, και του μέλους του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, Ν. Προύντζου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών των 23 κατηγορουμένων με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ από το 2005 έως σήμερα για την υπόθεση «κάρτα υγείας». Οπως συνέβη με όλους τους προηγούμενους που απολογήθηκαν, έτσι και τώρα δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος από τον ανακριτή διαφθοράς, Γ. Ανδρεάδη, ο οποίος διενεργεί την κύρια ανάκριση και τον εισαγγελέα Υπηρεσίας. Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν τα μέλη της ΕΠΟ είναι απιστία σε βαθμό κακουργήματος επειδή με πράξεις ή παραλείψεις τους ζημίωσαν την περιουσία της κατά 23 εκατ. πλέον των φόρων.

Ο Σ. Πιλάβιος θα καταθέσει ανωμοτί στις 27/10 σε πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει η αντεισαγγελέας Εφετών, Β. Σακελλαροπούλου για ψευδορκία στη δίκη των «στημένων αγώνων», που έγινε το 2013.

Σήμερα στο Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έχει προσδιοριστεί η συζήτηση της υπόθεσης του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο εκείνη, είχε κατηγορηθεί για απόπειρα εκβίασης σε βάρος του διαιτητή Γ. Δαλούκα πριν από το ματς Αρης – ΠΑΟ το 2010, που έληξε 0-1, με πέναλτι που έγινε στον Βύντρα. Η συζήτηση της υπόθεσης έχει αναβληθεί αρκετές φορές. Εξάλλου, χθες έγινε γνωστό ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αγωγή του διαιτητή Σούπερ Λίγκας Βοσκάκη κατά του Γ. Αλαφούζου και του ΣΚΑΪ για το τηλεοπτικό περιοδικό «Παράγκα και Οραμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή