Koμβικό ματς απόψε για τον Ολυμπιακό

Koμβικό ματς απόψε για τον Ολυμπιακό

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επόμενος ευρωπαϊκός σταθμός για τον Ολυμπιακό είναι το βροχερό Ζάγκρεμπ, όπου απόψε θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Ντιναμό (21.45), προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και η ισοπαλία εξυπηρετεί τα σχέδια του Ολυμπιακού, καθώς στις επόμενες τρεις αγωνιστικές θα δώσει δύο αγώνες στο Καραϊσκάκη, με την Ντιναμό και την Αρσεναλ (που υποδέχεται την Μπάγερν στο άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου), ο Μάρκο Σίλβα ξεκαθάρισε χθες πως οι παίκτες του θα παίξουν για τη νίκη.

«Οταν προετοιμάζεσαι για το "Χ", δεν έχεις καλό αποτέλεσμα. Εμείς πάντοτε στοχεύουμε στη νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός. Μάλιστα, διαφώνησε με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Ζόραν Μάμιτς ο οποίος δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του αποψινού αγώνα: «Δεν συμφωνώ καθόλου. Είναι ένας τρόπος να πάρει την πίεση από τους παίκτες του και από τους φιλάθλους και να τη μεταφέρει σε εμάς. Η Ντιναμό μετά το αποτέλεσμα που έφερε στο ματς με την Αρσεναλ καταλαβαίνουμε ότι είναι μία καλή ομάδα». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δημήτρης Σιόβας: «Ο στόχος μας είναι η νίκη και πάμε αύριο να κερδίσουμε και μετά να κυνηγήσουμε άλλη μία νίκη στην έδρα μας για να μας εξασφαλίσουμε την πρόκριση».

Στον Πειραιά έμειναν ο Καμπιάσο που υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική στην προπόνηση της Κυριακής, ο Πουλίδο ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και οι ανέτοιμοι Μανιάτης και Μπουχαλάκης. Λόγω των απουσιών τριών αμυντικών μέσων, ο Σίλβα πήρε από την ομάδα νέων στην πρώτη τον νεαρό Λάτσι.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Σαλίνο ή Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά, Φορτούνη, Πάρντο και Ιντέγε. Στο Ζάγκρεμπ έχουν ταξιδέψει και οι Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Βούρος.

Εως και χθες το βράδυ είχαν διατεθεί 12.000 εισιτήρια της αποψινής αναμέτρησης. Εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, οι ιθύνοντες των γηπεδούχων υποστηρίζουν πως στις κερκίδες του «Μάκσιμιρ» χωρητικότητας 36.000 θεατών όπου δεν υπάρχει στέγαστρο, θα βρεθούν περίπου 18.000 φίλαθλοι. Θυμίζουμε πως για λόγους ασφαλείας έχει απαγορευθεί η μετακίνηση των οπαδών των φιλοξενουμένων στους αγώνες του Ζάγκρεμπ και του Φαλήρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή