Κροατία: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε έλληνες δημοσιογράφους

Κροατία: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε έλληνες δημοσιογράφους

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκαν στην Κροατία δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Κουκουλοφόροι που εικάζεται ότι είναι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εντόπισαν δύο έλληνες δημοσιογράφους την ώρα που αυτοί έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης και αφού τους ζήτησαν τα διαβατήριά τους, τους επιτέθηκαν με μαχαίρι.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφριά ο ένας εκ των δύο ελλήνων, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, αφού το τραύμα που φέρει είναι στο χέρι. Οι οπαδοί που φορούσαν κουκούλες, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες λίγη ώρα αργότερα, στο ίδιο σημείο που είχαν μαζευτεί κι άλλοι έλληνες δημοσιογράφοι, οπαδοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν δεύτερη επίθεση.

Τα πνεύματα ηρέμισαν όταν ένας έλληνας τους έδειξε την δημοσιογραφική του ταυτότητα, προκειμένου να τους πείσει ότι οι έλληνες βρίσκονταν εκεί για δουλειά και όχι με την ιδιότητα των οπαδών.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή