Εμειναν… στην Κύπρο οι ελπίδες του Αστέρα

Εμειναν… στην Κύπρο οι ελπίδες του Αστέρα

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πήγε στην Κύπρο προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ αλλά δεν έφερε σε πέρας την αποστολή του. Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 2-1 και πλέον θα πρέπει να πετύχει ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα για να ανανεώσει την παρουσία του στη διοργάνωση. Η ισοπαλία της Σπάρτα Πράγας στη Γερμανία απέναντι στη Σάλκε με 2-2 σίγουρα έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Οι Αρκάδες κατάφεραν, στην πρώτη αξιόλογη επίθεσή τους, να ανοίξουν το σκορ στο 8΄ με τον Λούι. Επιχείρησαν να απειλήσουν και με τον Βάτερμαν, αλλά στο 16΄ η προσπάθειά τους σταμάτησε από την πτώση τάσης του ρεύματος. Μετά τη δωδεκάλεπτη διακοπή οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια πίεσαν τον Θεοδωρόπουλο και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το πέναλτι που υπέπεσε ο Γιαννούλης και αξιοποίησε ο Καβενάγκι.

Οι Κύπριοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 47ο λεπτό με τον Στίλιτς και τελικά τα κατάφεραν με τον Καρλάο ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Οσο κι αν προσπάθησαν οι παίκτες του Βεργέτη δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση και θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί γιατί το σκορ δεν πήρε διαστάσεις.

Επόμενη αγωνιστική (5/11): Αστέρας Τρίπολης – ΑΠΟΕΛ, Σπάρτα Πράγας – Σάλκε. Η βαθμολογία: Σάλκε 7, Σπάρτα Πράγας 5, ΑΠΟΕΛ 3, Αστέρας Τρίπολης 1.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Μοράις, Βινίσιους, Στίλιτς (87΄ Αστιζ), Βάντερ (79΄ Χαραλαμπίδης), Εφραίμ, Καβενάγκι (63΄ Πιατκόφσκι).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Αλόκο, Σακαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Δημούτσος (62΄ Φερνάντες), Μπερτόλιο, Κουρμπέλης (74΄ Λανθαρότε), Ιγκλέσιας, Μάσα (88΄ Σκούρτης), Γιάννου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή