Αιχμηρή ανακοίνωση Δέλλα, ετοιμάζει αλλαγές ο Μανωλάς

Αιχμηρή ανακοίνωση Δέλλα, ετοιμάζει αλλαγές ο Μανωλάς

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ημέρες μετά την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο Τραϊανός Δέλλας τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσής του, στην οποία αρχικά άφησε να εννοηθεί πως εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Σε συγκεκριμένο σημείο άφησε σαφέστατες αιχμές προς τη διοίκηση της ομάδας, λέγοντας: «Αγωνιστικά δεν επέτρεψα και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να με κατευθύνει για το ποιος, πού και πότε. Με ενδιέφερε η ΑΕΚ και όχι τα πρόσωπα». Ο Δέλλας ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και τη στήριξή του, ενώ τοποθετήθηκε και σε σχέση με την αφορμή της φυγής του, που ήταν η ήττα από τον Ολυμπιακό: «Ηθελα μια ΑΕΚ με νοοτροπία νικητή όχι μόνο στα λόγια αλλά κυρίως στις πράξεις. Οχι μια ΑΕΚ που θα ήταν ικανοποιημένη με μια “μικρή” ήττα, που απλώς θα μας βόλευε για να σκεπάσουμε τις όποιες αδυναμίες μας».

Η Ενωση πραγματοποιεί σήμερα την τελευταία της προπόνηση εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή και αναμένονται αλλαγές στη βασική ενδεκάδα από τον Στέλιο Μανωλά. Ως προς τον νέο προπονητή, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στο εξωτερικό αναζητώντας τον διάδοχο του Δέλλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή