Θέμα διαχείρισης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αναπτέρωσε τις όποιες ελπίδες του πως μπορεί να σπάσει το «κατεστημένο». Ο ΠΑΟ έχασε ένα παιχνίδι, το οποίο στον βαθμολογικό… προϋπολογισμό της περιόδου δεν το εντάσσεις στο ενεργητικό.

Επομένως, και για τις δύο ομάδες στην επόμενη μέρα προέχει η σωστή διαχείριση του αποτελέσματος, αν θέλουν να βλέπουν το δάσος και να μην το χάνουν πίσω από το δένδρο. Διότι και οι μεγάλες νίκες μπορούν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις, όπως ακριβώς και οι ήττες.

Στον ΠΑΟΚ, ας θυμηθούν τι είχε συμβεί πέρυσι έπειτα από τον θρίαμβο μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά και να προβληματιστούν πάλι με την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ειδικά στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, που θα λείπει ο Κάτσε.

Στον Παναθηναϊκό, η απώλεια των τριών βαθμών και η απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, κατά έξι βαθμούς, δεν συνεπάγεται πως χάθηκε η χρονιά. Αρκεί να μην «κρυφτούν» όλοι πίσω από τον καταλογισμό του ανύπαρκτου πέναλτι, με το οποίο άνοιξε το σκορ στην Τούμπα ο γηπεδούχος.

Μπορούν πολλά να διδαχθούν, αρνητικά και θετικά, βλέποντας πάλι τον αγώνα, κυρίως για τον φιλοξενούμενο. Στην… τρικυμία που επικράτησε, από τη στιγμή που ευστόχησε ο Μπερμπάτοφ, μέχρι τη λήξη ημιχρόνου και στην αντίδραση μετά το 60΄, όταν με πιο ορθολογικό σχήμα, ειδικά στο κέντρο, αναζήτησε τη μεγάλη ανατροπή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή