Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-2

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισοπαλία με σκορ 2-2 κατάφερε να αποσπάσει από τον Ολυμπιακό ο Πλατανιάς, στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» για το κύπελλο Ελλάδας.

Οι κρητικοί κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές (29' Ράμος και 78' Μπανανά) όμως με ισάριθμα γκολ του Ερνάνι οι πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν στο ματς και αρνήθηκαν να υποπέσουν στην πρώτη τους φετινή ήττα στους εντός συνόρων αγώνες.

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που φέτος δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά να δείξουν πως παραμένουν σε ετοιμότητα όποτε ο Πορτογάλος προπονητής τους χρειαστεί, ωστόσο αυτός που τον δικαίωσε για την επιλογή του, ήταν ο Ερνάνι.

Ο ακραίος ποδοσφαιριστής που έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Πόρτο, ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού και χάρη στα δικά του γκολ οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο στις φετινές τους υποχρεώσεις στην Ελλάδα, σε ένα παιχνίδι που εξαιτίας των πολλών αλλαγών οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και να απειλήσουν αισθητά τον Πλατανιά.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Τζανδάρης, Τσόρι (78’ λ.τρ. Πάρντο), Ερνάνι, Κολοβός (70’ λ.τρ. Γιαννιώτας), Φινμπόγκασον (75’ Πουλίδο)

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος (87’ Σελίν), Δημήτρης, Μπανανά, Ιτούα, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ (46’ Μουνάφο), Ζίλβαν, Ράμος, Τσουράκης (70’ Τσιμότζι), Πάγκαλος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή