Νέα σύγκρουση «αιωνίων» για τη διαιτησία του Κομίνη

Νέα σύγκρουση «αιωνίων» για τη διαιτησία του Κομίνη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων σε σκληρό ύφος προκάλεσε η διαιτησία του Κομίνη στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-Πλατανιάς. «Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία! Οσες φορές και αν γραφτεί, το ίδιο ανεκδοτολογικό φαίνεται.

Στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες του ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά με υπαλλήλους της ΠΑΕ, όπου περιγράφεται ο τρόπος που ασκείται μέσω των ΜΜΕ η πίεση προς τους διαιτητές προκειμένου να διαιτητεύσουν όπως επιθυμεί το. μεγάλο αφεντικό. Ηρθε η ώρα να παρέμβει η ελληνική Δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Αποτελεί πρόκληση και βιασμό της κοινής λογικής να γίνονται τέτοιες αναφορές από τον Ολυμπιακό. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», τονίζει μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός, για να απαντήσει ο Ολυμπιακός: «Οσο οι συκοφάντες βλέπουν τη λάσπη τους να καταλήγει στο κενό και όσο καταρρέουν αγωνιστικά, τόσο ο πανικός τους θα μεγαλώνει και θα καταφεύγουν σε γελοίες ανακοινώσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή