Νίκες για Πανιώνιο και Πλατανιά

Νίκες για Πανιώνιο και Πλατανιά

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ο Πανιώνιος, αφού το Σάββατο κατάφερε να περάσει νικηφόρα και από την έδρα του Λεβαδειακού με σκορ 2-0.

Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη για τους κυανέρυθρους αφού προηγήθηκαν αυτές επί του Ηρακλή και του Παναιτωλικού.

Ο Πανιώνιος πέρασε προσωρινά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη του στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Καραμάνος στο 46΄ και ο Μπουμάλ στο 57΄ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Τρίτο σερί «τρίποντο» για τον Πλατανιά

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μετά τις νίκες επί του Πανθρακικού και Παναιτωλικού, επικράτησε και της Καλλονής με 2-1 στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5΄ με τον Μπαργκάν, αλλά στο 17΄ ο Ανγκούλο και στο 84΄ ο Γιακουμάκης ανέτρεψαν το σκηνικό. Η Καλλονή ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Χογκ στο 80΄ με κόκκινη κάρτα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή