Σε Μαδρίτη και Σεβίλλη τα φλας του Τσάμπιονς Λιγκ

Σε Μαδρίτη και Σεβίλλη τα φλας του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δεύτερο ήμισυ της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει απόψε, με σχεδόν όλους τους αγώνες να εμφανίζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Μπορεί να ξεχωρίζουν οι αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν και της Σεβίλλης με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο κάθε ματς απόψε έχει και την ιδιαιτερότητά του.

Κι αν για τις Ρεάλ και Παρί, που σχεδόν έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους 16 του θεσμού η αποψινή αναμέτρηση έχει περισσότερο χαρακτήρα γοήτρου, η Σεβίλλη και η Μάντσεστερ Σίτι καίγονται για τους βαθμούς σε έναν όμιλο όπου προηγείται η Γιουβέντους αλλά δοκιμάζεται στη Γερμανία, στην έδρα της Γκλάντμπαχ.

«Το ματς αυτό είναι αποφασιστικής σημασίας. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στους 16 θα πρέπει να νικήσουμε τη Σίτι» είπε χθες ο Ουνάι Εμερι, προπονητής της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλης.

Λίγο βορειότερα, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου η Ρεάλ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπέιλ και Μπενζεμά, απέναντι σε μια φορμαρισμένη Παρί, καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ προτιμά να τους προφυλάξει ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Σεβίλλη στο πρωτάθλημα.

Στον β΄ όμιλο οι ισόβαθμες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας συγκρούονται στο Ολντ Τράφορντ, με τους Αγγλους να έχουν αμφίβολο τον Γάλλο αμυντικό χαφ Μοργκάν Σναϊντερλίν. Στον ίδιο όμιλο η Αϊντχόφεν υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ.

Σχεδόν 7.000 χιλιόμετρα ταξίδεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει την καζακική Αστάνα απόψε, ενώ η Γκαλατασαράι πήγε στη Λισσαβώνα να παίξει με την Μπενφίκα. Απόψε ακόμη παίζουν η Σαχτάρ με τη Μάλμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή