Σε τροχιά αποκλεισμού ο ΠΑΟΚ

Σε τροχιά αποκλεισμού ο ΠΑΟΚ

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ χάθηκε στην ομίχλη που κάλυψε το Κρασνοντάρ, ηττήθηκε με 2-1 στη Ρωσία και ήδη έχει σηκώσει χέρια για να αποχαιρετήσει πρόωρα το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς μόνο με θαύμα θα μπορέσει να «κλέψει» μια εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου.

Ο Ιγκόρ Τούντορ παγιδεύτηκε στην ίδια την απόφασή του να αλλάξει το σύστημα και να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με διάταξη 4-4-2 και πολλές αλλαγές στο στάδιο Κούμπαν. Η ομάδα μπερδεύτηκε, δεν δημιούργησε ευκαιρίες, δεν είχε κατοχή και μετά το πρώτο μισάωρο οι Ρώσοι πήραν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα. Προηγήθηκαν στο 35΄ με κεφαλιά του Αρι από εξαιρετική σέντρα του Αχμέτοφ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (που έκανε ο Χαρίσης) του Ζοαοζίνιο στο 66΄.

Ο Τούντορ έριξε στον αγώνα και τον Στέφανο Αθανασιάδη και ο ΠΑΟΚ έγινε κάπως πιο απειλητικός. Στο 72΄ έχασε ευκαιρία, όταν από ασίστ του Ελληνα επιθετικού, ο Ροντρίγκες σούταρε, αλλά ο Ντίκαν απέκρουσε.

Ο Ρόμπερτ Μακ, που δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στα πρώτα 90 λεπτά του αγώνα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε σε 2-1, αλλά ήταν αργά για τον ΠΑΟΚ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

«Χάσαμε και δεν είμαι χαρούμενος φυσικά, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους ποδοσφαιριστές, τα έδωσαν όλα στο γήπεδο, προετοιμαστήκαμε σωστά, αλλά βρήκαμε μια πολύ καλή Κρασνοντάρ και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα» επισήμανε ο Τούντορ μετά τον αγώνα, προσθέτοντας: «Εχουμε τρεις βαθμούς, ίσως αξίζαμε κάτι περισσότερο. Είναι η πρώτη μας ήττα. Σήμερα η ομάδα της Κρασνοντάρ άξιζε τη νίκη ήταν καλύτερη. Θα παίξουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια για να κερδίσουμε όπως κάναμε και στα προηγούμενα τέσσερα. Δεν θα αλλάξουμε τίποτα στον τρόπο σκέψης μας».

Για το τι δεν λειτούργησε σωστά στο Κρασνοντάρ για την ομάδα του είπε: «Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς και να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση. Υπάρχει όμως και ο αντίπαλος, που ήταν πολύ καλός και δημιούργησε ευκαιρίες. Μας έλειπε ίσως η τελική πάσα, αλλά αμυντικά ήμασταν καλοί».

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ντίκαν, Γκράνκβιστ, Καλέσιν (68΄ Μαμάεφ), Σίγκουρντσον, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (78΄ Γκαζίσκι), Λαμπόρντε (62΄ Σμόλοφ), Ζοαζίνιο, Καμπορέ, Πετρόφ, Αρι

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (81΄ Κίτσιου), Τζιόλης, Γκολάσα (68΄ Αθανασιάδης), Μακ, Χαρίσης, Ροντρίγκες, Σάμπο (58΄ Πέλκας)

• Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντόρτμουντ κέρδισε εύκολα την Γκαμπάλα εντός έδρας με 4-0. Βαθμολογία (4η αγωνιστική): Ντόρτμουντ 10, Κράσνονταρ 7, ΠΑΟΚ 3, Γκαμπάλα 1. Επόμενη αγωνιστική (5η, 26/11): Κρασνοντάρ – Ντόρτμουντ, ΠΑΟΚ – Γκαμπάλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή