Επιασε δουλειά ο Στραματσιόνι, σε ρότα επιστροφής ο Εσιέν

Επιασε δουλειά ο Στραματσιόνι, σε ρότα επιστροφής ο Εσιέν

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του επαφή με τους συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό είχε χθες ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός τεχνικός έκανε ταξίδι – αστραπή στην πατρίδα του, μάζεψε τα πράγματά του και επέστρεψε σχεδόν αμέσως στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά, χωρίς να χάσει ούτε μία ώρα! Πήγε κατευθείαν στο «Γ. Καλαφάτης» όπου τον περίμεναν όλοι οι συνεργάτες του – μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τους οποίους είχε μια πρώτη συζήτηση. Ξεναγήθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις και εν συνεχεία οργάνωσε τα της πρώτης προπόνησης που θα κάνει σήμερα, περιμένοντας τους παίκτες του στο Κορωπί μετά από διήμερο ρεπό. Καλό σημάδι για τον Στραματσιόνι είναι στο ξεκίνημα της θητείας του στον Παναθηναϊκό ότι πολύ σύντομα θα μπορεί να υπολογίζει και στον Μίκαελ Εσιέν.

• «Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να κρίνεται το πρωτάθλημα στα δικαστήρια αλλά στο γήπεδο. Ο πρόεδρος δεν μίλησε για προσφυγή στα δικαστήρια, αλλά με βάση πληροφορίες του ότι σύντομα ή όχι σύντομα, θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Ο κ. Αλαφούζος ξέρει πολύ καλά τι λέει, γιατί ξέρει τι μπορεί να γίνει αν τα πράγματα πάρουν τον δρόμο που πρέπει» δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής, προσθέτοντας ότι ο Παναθηναϊκός συμφωνεί να έλθουν άμεσα ξένοι διαιτητές, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή