Αρχίζει τις δοκιμές ο Πογιέτ, προετοιμασία με τριήμερο ρεπό

Αρχίζει τις δοκιμές ο Πογιέτ, προετοιμασία με τριήμερο ρεπό

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα δίνει σήμερα στις 14.00 η ΑΕΚ με αντίπαλο την ομάδα κάτω των 20 ετών. Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται να δοκιμάσει νέα συστήματα και νέα πρόσωπα στη σύνθεση της ομάδας, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα το υλικό που έχει να διαχειριστεί.

Οι επιλογές των συστημάτων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι περιορισμένες, ωστόσο ο Πογιέτ θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μερικές παραλλαγές του τωρινού 4-2-3-1, στοχεύοντας να χωρέσει όσο το δυνατόν περισσότερους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

«Μετά τη διακοπή θα δείτε τη δική μου ομάδα» ανέφερε ο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα, αλλά ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του ο Ουρουγουανός είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Η απόφαση για τριήμερο ρεπό την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή που είχε ληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται να διατηρείται, συνεπώς πριν από τον αγώνα με τον Πανθρακικό τη μεθεπόμενη Κυριακή απομένουν επτά μέρες δουλειάς στην ελλιπή -λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών- ΑΕΚ. Συγκεκριμένα απουσιάζουν οι Αραβίδης, Τζανετόπουλος, Σβάρνας και Ντούνης με τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Νέων της Ελλάδας, όπως και οι Μπαρόχα, Βάργκας στην Εθνική Βενεζουέλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή