Πρώτα σχέδια του Σκίμπε, εκτός προπόνησης ο Φορτούνης

Πρώτα σχέδια του Σκίμπε, εκτός προπόνησης ο Φορτούνης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσωπα και πράγματα στην Εθνική ομάδα αρχίζει και μαθαίνει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε. Οπως τόνισε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, πρωταρχικό μέλημά του είναι η γνωριμία του με τους παίκτες τους οποίους έχει στη διάθεσή του. «Πρέπει να αλλάξουμε λίγο για να γίνουμε μια καλή ομάδα. Ολοι ξέρουμε τους λόγους που βρίσκομαι εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο επίκεντρο από το να προσφέρουμε στην Εθνική. Πρέπει πρώτα να γνωρίσω τους παίκτες και όσο πιο γρήγορα γίνεται να σχηματίσω μια εικόνα» είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Και εν συνεχεία αναφέρθηκε στις αδυναμίες της Εθνικής μας: «Μου αρέσουν δυνατά και σίγουρα πράγματα. Στο κέντρο του γηπέδου βλέπω ότι είμαστε καλοί και σταθεροί. Τεχνικά χρειαζόμαστε βελτίωση για να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ακριβώς αυτό το είδαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, ότι κάνουμε λίγες ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Για δεύτερη ημέρα, ο Κώστας Φορτούνης δεν γυμνάστηκε, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση και λογικά δεν υπολογίζεται για το αυριανό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με το Λουξεμβούργο. Στην προπόνηση ο Σκίμπε, μαζί με τους συνεργάτες του Κώστα Τσάνα και Ηρακλή Μεταξά, δούλεψαν ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας, ενώ στη συνέχεια χώρισαν τους παίκτες σε δύο ομάδες για διπλό. Με βάση το υλικό που είχε στη διάθεσή του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρέταξε τις δύο ομάδες σε σχήμα 4-4-2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή