Αρνηση ΕΠΟ στον ΠΑΟ για ξένο διαιτητή

Αρνηση ΕΠΟ στον ΠΑΟ για ξένο διαιτητή

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κόκκινο φως» άναψε η ΕΠΟ στο επίσημο αίτημα του Παναθηναϊκού να κληθούν ξένοι διαιτητές για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Αν και οι κανονισμοί δεν απαγορεύουν μια τέτοια διέξοδο, που θα αποφόρτιζε την πίεση και θα περιόριζε αισθητά την καχυποψία, η ομοσπονδία ήταν εξαρχής αρνητική. Δεν υπήρξε έκπληξη, λοιπόν, όταν με επιστολή της στην «πράσινη» ΠΑΕ ανέφερε ότι το αίτημά της απορρίπτεται γιατί δεν προβλέπεται ρητά από τους κανονισμούς. «Δεν γίνεται να έχουμε επτά διεθνείς διαιτητές και να ζητάμε από άλλη ομοσπονδία να μας δώσει διαιτητή», τόνιζαν κύκλοι της ΕΠΟ, με την οποία συντάχθηκε και ο Ολυμπιακός. Ενώ μόλις είχε γίνει γνωστή η πρόθεση του Παναθηναϊκού να ζητήσει ξένους διαιτητές, οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα, όταν κατατέθηκε επισήμως το αίτημα άλλαξαν στάση και ήταν αρνητικοί.

• Διψασμένος να αγωνιστεί στο ντέρμπι εμφανίζεται ο Μίκαελ Εσιέν και προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να πείσει τον Στραματσόνι ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε μια τέτοια μεγάλη πρόκληση, παρότι έχει σχεδόν οκτώ μήνες να αγωνιστεί σε επίσημο ματς. Ο Γκανέζος άσος έχει ανεβάσει ρυθμούς, έχει ελπίδες να είναι στη 18άδα και ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής αν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Να ξεκινήσει, όμως, στην ενδεκάδα είναι απίθανο.

• Πρόβλημα με τον Πράνιτς αντιμετωπίζει ο Στραματσόνι ενόψει ντέρμπι. Ο Κροάτης διεθνής ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αποκλείστηκε από την αποστολή για το φιλικό με τη Ρωσία και πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο Ιταλός τεχνικός περιμένει την επιστροφή και των άλλων διεθνών (Μπεργκ, Αμπέντ, Καρέλη, Νίνη, Χουχούμη), ελπίζοντας να μην προκύψουν αντίστοιχα προβλήματα. Μετά το χθεσινό ρεπό, ο Τελάντερ αναμένεται να μπει σήμερα ή αύριο στο κανονικό πρόγραμμα.

• Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι και, με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την ανταπόκρισή τους. Αν προκύψει θέμα επιστροφής εισιτηρίων από χορηγούς, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή