Σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι, αγώνα δρόμου ο Πάρντο

Σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι, αγώνα δρόμου ο Πάρντο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σαββατιάτικο ντέρμπι της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» αποτελεί προτεραιότητα για τον Μάρκο Σίλβα και τους ποδοσφαιριστές του. Στην παρούσα φάση, στο κάδρο των υποχρεώσεών τους δεν υπάρχει ο σπουδαίος αγώνας της Τρίτης με την Μπάγερν στο Μόναχο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζητεί από τους παίκτες του να ασχολούνται μόνο με το ραντεβού με τον Παναθηναϊκό, όπου στόχος είναι η ενδέκατη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές. Εφόσον επιτευχθεί, θα αυξηθεί στους 11 βαθμούς η διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλο στη βαθμολογία. Παράλληλα, θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ της περιόδου 1966-67, όταν οι «ερυθρόλευκοι» του Μάρτον Μπούκοβι έκαναν την καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, με 11 νίκες σε 11 αγωνιστικές.

Πλην του Πάρντο που έρχεται σήμερα στην Ελλάδα (προκειμένου να είναι στην προπόνηση, ο Σίλβα άλλαξε την ώρα έναρξής της και από τις 10.30 το πρωί θα αρχίσει στις 4.30 το απόγευμα), οι υπόλοιποι διεθνείς τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Πρόκειται για τους Κασάμι, Ντουρμάζ, Σιόβα, Φορτούνη, Καπίνο και Φινμπόγκασον. Οι τέσσερις πρώτοι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, μαζί με τους Ρομπέρτο, Μασουακού, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά και Ιντέγε. Στην αποστολή πιθανότατα θα βρίσκονται οι Ντομίνγκεζ, Ερνάνι, Καμπιάσο, Αυλωνίτης, Πάρντο και Σαλίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή