Μείον ένα εμπόδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ, συν τρεις βαθμοί στην Κομοτηνή

Μείον ένα εμπόδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ, συν τρεις βαθμοί στην Κομοτηνή

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται σήμερα η δημόσια διαβούλευση για το γήπεδο της ΑΕΚ, η οποία είχε ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ και της «Δικέφαλος 1924» αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκειμένου να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό οι ενέργειες έκδοσης της οικοδομικής άδειας. Ολες οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν γνωμοδοτήσει θετικά για το γήπεδο, εκτός από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας που έχει επιφυλάξεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 2-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Η Eνωση ήταν καλή στις αρχές του αγώνα όταν και προηγήθηκε με γκολ του Γιόχανσον. Στη συνέχεια, όμως, η απόδοσή της έπεσε, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο προπονητής Γκας Πογιέτ. Το 2-0 ήρθε με πέναλτι του Μπουονανότε πριν μειώσει ο Πανθρακικός, ο οποίος προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την ΑΕΚ. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σύστημα 5-3-2 για την Ενωση που αμυνόταν μαζικά, για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα.

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχώρισε η επικράτηση του Αστέρα επί του Ατρομήτου (1-0) χάρη σε γκολ του Νίκο Φερνάντες. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχτισε ένα σπουδαίο σερί με τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε αντιπάλους όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε δυσχερή θέση. Ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε να αλλάξει τη δομή της ομάδας, αλλά η διαφορετική προσέγγιση δεν φανερώθηκε στο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Περιστερίου συμπλήρωσε οκτώ ήττες στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι συνεχόμενες.

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα σκόραρε δύο γκολ και έριξε από την τρίτη θέση τον Πανιώνιο (2-0) που φάνηκε εκτός ρυθμού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Πλατανιάς του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς η νίκη του επί του Λεβαδειακού με 2-1 ήταν η τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πριν από αυτή την επίδοση, η κρητική ομάδα είχε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στα πρώτα έξι παιχνίδια.

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Καλλονή του Θαλή Θεοδωρίδη, η οποία έμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα την κέρδισε με 2-1 στους Ζωσιμάδες, χάρη σε δύο γκολ του Μανιά. Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής έπεσε στη Βέροια με ένα ανιαρό 0-0 της ομώνυμης ομάδας με τον Ηρακλή. Η βαθμολογία (11 αγ.): Ολυμπιακός (10 αγ.) 30, Παναθηναϊκός (10 αγ.) 22, Αστέρας Τρ. 21, ΑΕΚ 20, Πανιώνιος 19, ΠΑΟΚ 16, Skoda Ξάνθη 15, ΠΑΣ Γιάννινα 14, Πλατανιάς 14, Βέροια 13, Παναιτωλικός 12, Λεβαδειακός 12, Ηρακλής 11, Ατρόμητος 9, ΑΕΛ Καλλονής 7, Πανθρακικός 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή