Κίνδυνο για προβοκάτσια καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με την Παναχαϊκή

Κίνδυνο για προβοκάτσια καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με την Παναχαϊκή

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκκληση στους φιλάθλους της να μην πάνε στο «Παμπελοποννησιακό» γήπεδο της Πάτρας για τον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή απηύθυνε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν φόβοι για «προβοκάτσια» κατά της ομάδας.

Οι πράσινοι κατηγορούν τους γηπεδούχους ότι δημιουργούν «κλίμα» κατά της Αθηναϊκής ομάδας, αφού παρά το γεγονός ότι στη σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα συμφωνήθηκε οι φιλοξενούμενοι να μην έχουν κόσμο στο γήπεδο, η γηπεδούχος ομάδα έχει ήδη διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με μια εκτός κάθε λογικής ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημιουργεί κλίμα εναντίον του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζοντας τη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο ως αγώνα ειδικών συνθηκών.

Εχοντας λάβει υπόψη της την πιθανότητα προβοκάτσιας με δημιουργία επεισοδίων εις βάρος της ομάδας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε (όπως κατεγράφη και στα πρακτικά) στη σύσκεψη μέτρων ασφαλείας με συμμετοχή Αστυνομίας και Παναχαϊκής, τόσο να μην της χορηγηθούν εισιτήρια όσο και να απαγορευτεί η οργανωμένη αλλά ακόμα και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Παρά ταύτα η Παναχαϊκή έχει ήδη διαθέσει εισιτήρια σε φερόμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχοντας πάρει την άδεια της Αστυνομίας, θέλει να τους ομαδοποιήσει τοποθετώντας τους σε μια κερκίδα. Άλλωστε τους καλεί μέσω της ανακοίνωσής της να καθίσουν σε συγκεκριμένη εξέδρα. Προς τι άραγε όλα αυτά; Αναρωτιόμαστε ποιους σκοπούς εξυπηρετούν οι ενέργειες της Παναχαϊκής.

Μετά την έκδοση της υπουργικής αποφάσεως περί απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης μόνον, ο Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή στον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και την κοινοποίησε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτική Ελλάδας και στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου, ζητώντας επιπλέον μέτρα για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

Κατόπιν αυτών απευθύνουμε έκκληση σε κάθε φίλαθλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να μην μεταβεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για την παρακολούθηση του αγώνα Κυπέλου μεταξύ της Παναχαϊκής και της ομάδας μας.

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος προβοκάτσιας για επεισόδια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή