«Περίπατος» για Ολυμπιακό, δύσκολη αποστολή στους οκτώ

«Περίπατος» για Ολυμπιακό, δύσκολη αποστολή στους οκτώ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας βόλεϊ των ανδρών προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Νίκησε με 3-0 τη ρουμανική Κραϊόβα και, σε συνδυασμό με το 3-0 του προηγούμενου αγώνα, πήρε το «εισιτήριο». Τα σετ: 25-20, 25-15, 25-18.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή υποδοχή και με ηγέτη τον Φιλίποφ έφτασαν εύκολα στη νίκη. Τα δύσκολα θα αρχίσουν από το επόμενο παιχνίδι. Για να προκριθούν στην τετράδα, πρέπει να υπερισχύσουν της πανίσχυρης ρωσικής Σουργκούτ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 20 και στις 27 Ιανουαρίου. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στου Ρέντη και η δεύτερη στη Ρωσία.

Σήμερα, για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Νόλικο Μαασέικ (19.00). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου της, χωρίς κανέναν βαθμό. Για το Τσάλεντζ Καπ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει στη Σλοβακία την Πριεβίζντα. Στο πρώτο παιχνίδι, οι «ακρίτες» είχαν υπερισχύσει με 3-1. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης απέκτησε τον Γερμανό ακραίο Κέβιν Φόγιερ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή. Για το Τσάλεντζ Καπ γυναικών, ο Ολυμπιακός παίζει στη Βουδαπέστη με τη Βάσας.

• O Ηρακλής αντιμετωπίζει τη Λαμία για την α΄ φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» (19.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή