Τι 15, τι… 30

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα μισά του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και τα πάντα έχουν κριθεί. Και στην κορυφή, αλλά και στην ουρά, με μία μικρή εκκρεμότητα. Αν θα καταφέρει ο Πανθρακικός να… στείλει άλλη ομάδα να κάνει παρέα στην Καλλονή στη Β’ Εθνική.

Αν θα αναζητούσαμε μία έκπληξη, για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα των τελευταίων ετών, αυτή είναι η ΑΕΚ, που δείχνει να έχει εξασφαλίσει από τώρα τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, παρά την χθεσινή της ήττα από τον Λεβαδειακό.

Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός πως ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε αγνώριστος σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Ετσι μένει να δούμε αν ο Πανιώνιος θα έχει τα κουράγια να μείνει στην πρώτη πεντάδα και να εκτοπίσει τον Αστέρα, που ήταν μόνιμος στο μίνι πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Αν θέλαμε να ξεχωρίσουμε κάτι των δεκαπέντε πρώτων αγωνιστικών, εκτός από τα ρεκόρ του Ολυμπιακού, αυτό είναι οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των διαιτητών. Δυστυχώς αυτοί που θα έπρεπε να αποτελούν εγγυητές της ομαλής και δίκαιης διεξαγωγής ενός αγώνα προκάλεσαν τη μήνη παικτών, προπονητών, παραγόντων και φιλάθλων.

Ειλικρινά, ήταν τέτοιες κάποιες αποφάσεις τους, ειδικά τον τελευταίο μήνα, ακόμα και σε αγώνες χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, που ακόμα και «στημένοι» να ήταν θα κρατούσαν τα προσχήματα. Γι’ αυτό και υποστηρίζω πως πέρα απ’ όσα έχουν καταγγελθεί, και τη διαλεύκανσή τους έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, οι περισσότεροι από αυτούς είναι ακατάλληλοι ακόμα και για παιχνίδια υποδομής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή