Μυθική πρόταση της Σίτι για Μέσι

Μυθική πρόταση της Σίτι για Μέσι

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσφορά-μαμούθ, την οποία δεν θα μπορεί να αρνηθεί ούτε ο ίδιος ο παίκτης ούτε η Μπαρτσελόνα, ετοιμάζει για τον Λιονέλ Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Sun στην Αγγλία.

Οι «πολίτες», που απόψε δίνουν κρίσιμο αγώνα στην έδρα της εκπληκτικής Λέστερ Σίτι για το πρωτάθλημα, φέρονται να έχουν προσεγγίσει την πλευρά του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για μεταπήδηση το καλοκαίρι στο «Ιτιχαντ Στέιντιουμ» με ετήσιο μισθό που ξεπερνά τα 27 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των περίπου 20 εκατ. που λαμβάνει από την Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ, όμως το αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι και με 170 εκατ. ευρώ η Μπαρτσελόνα θα ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Μέσι στην ομάδα όπου το καλοκαίρι αναλαμβάνει προπονητής ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Από τη μεριά τους, και οι ιθύνοντες της Σίτι είναι σε θέση να προσφέρουν το ποσόν αυτό, ώστε να γίνει η μεταγραφή που θα σπάσει κάθε ρεκόρ.

Στο παρελθόν, ο Μέσι και η Μπαρτσελόνα φέρονται να έχουν απορρίψει μεγάλες προτάσεις τόσο από τη Σίτι όσο και από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, αλλά το μέγεθος της νέας πρότασης από τον Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχιάν, του ιδιοκτήτη των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ, είναι άνευ προηγουμένου.

Στην άλλη πλευρά του Μάντσεστερ φέρονται να αναζητούν τον διάδοχο του Λούις Φαν Χάαλ μετά και τη χθεσινή «λευκή» ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» συμπλήρωσαν οκτώ σερί αγώνες χωρίς νίκη για πρώτη φορά από το 1990.

Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ ανέβηκε τουλάχιστον ώς απόψε η Αρσεναλ, περνώντας τη Λέστερ κατά έναν βαθμό. Τα γκολ των Γκαμπριέλ και Μεσούτ Οζίλ χάρισαν στους Λονδρέζους νίκη με 2-0 επί της Μπόρνμουθ, ενώ ο Πετρ Τσεχ έφτασε τον αριθμό ρεκόρ των 170 αγώνων χωρίς να δεχθεί τέρμα στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με ανατροπή στο τέλος νίκησαν η Στόουκ τη γηπεδούχο Εβερτον με 4-3 και η Γουέστ Χαμ νίκησε τη φιλοξενούμενη Σαουθάμπτον με 2-1. Η Τότεναμ σκαρφάλωσε τρίτη με το 2-1 στην έδρα της Γουότφορντ, η Γουέστ Μπρομ νίκησε τη Νιουκάστλ 1-0, η Κρίσταλ Πάλας έμεινε στο 0-0 με τη Σουόνσι κι η Νόριτς κατέβαλε την ουραγό Αστον Βίλα 2-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή