Υπέρβαση για μεταγραφική ενίσχυση στον ΠΑΟ

Υπέρβαση για μεταγραφική ενίσχυση στον ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπερβάσεις ικανές να καλύψουν τα «θέλω» του Αντρέα Στραματσιόνι είναι αποφασισμένος να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος, παρότι το οικονομικό περιβάλλον είναι δυσμενές και οι ρεαλιστικοί στόχοι του Παναθηναϊκού πολύ μικρότεροι απ’ όσο ήταν στο ξεκίνημά της σεζόν.

Εχοντας πλέον πολύ πιο καθαρή εικόνα, ο Ιταλός τεχνικός θέλει να γίνουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.

Αρκετοί από τους υπάρχοντες παίκτες θα δοθούν δανεικοί με στόχο τη βελτίωσή τους μέσω των αγώνων που θα πάρουν και την επαναξιολόγησή τους στο μέλλον ή θα κληθούν να λύσουν το συμβόλαιό τους, όπως συνέβη χθες με τον 23χρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Ταμπάκη ο οποίος είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Το ρόστερ θα γίνει μικρότερο αριθμητικά για να γίνεται πιο ποιοτική δουλειά στις προπονήσεις, αλλά θα εμπλουτιστεί και με νέους παίκτες. Πέρα από τον Μπουμάλ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον άλλων δύο παικτών «ενδεκάδας», σε θέσεις όπου έχει δείξει αδυναμίες.

Οι θέσεις-κλειδιά

Η αστάθεια και οι συχνοί τραυματισμοί του Βέμερ οδήγησαν τον Στραματσιόνι στην απόφαση να αναζητήσει δεξιό μπακ προορισμένο για βασικό, ενώ η αδυναμία του Νίνη να ανταποκριθεί τακτικά στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει, τον βάζει στη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται και αναγκάζει τους «πράσινους» να βγουν στην αγορά για την αναζήτηση πιο δημιουργικού παίκτη.

Αν πωληθεί ο Καρέλης, θα γίνει κίνηση για επιθετικό ικανό να πλαισιώσει τον Μπεργκ, χωρίς να αποκλείεται μια ακόμη προσθήκη στην επίθεση ακόμα κι αν παραμείνει ο 24χρονος διεθνής. Το ενδιαφέρον αρκετών ξένων συλλόγων είναι δεδομένο, αλλά όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Χρήστος Γάτσης, σε ιταλική ιστοσελίδα, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή.

• Δύο μήνες μετά την αποχώρησή του, ο Γιάννης Βονόρτας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό σε ρόλο βοηθού του Στραματσιόνι.

• Ο Μπεργκ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα. Ατομικό έκανε και ο Τελάντερ, αλλά έχει πιο πολύ δρόμο σε σχέση με τον Σουηδό για την επιστροφή του.

• Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν χθες οι «πράσινοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή