Aπορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Aπορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απορριπτική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην προσφυγή του Παναθηναϊκού, σχετικά με το πολύκροτο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν άρχισε ποτέ.

Ετσι, παρέμεινε η πρωτόδικη απόφαση και ο Παναθηναϊκός χάνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά με 0-3, του αφαιρούνται τρεις βαθμοί, του επιβάλλεται ποινή κεκλεισμένων για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 190.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον, πέφτει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 25 βαθμούς, ενώ από τους «πράσινους» αναμένεται σφοδρή αντίδραση «χωρίς προηγούμενο», όπως διαρρέεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  με την υπ’ αριθ. 92/31-12-2015απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθ. 353/30-11-2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

Σχέδιο εξόντωσης του συλλόγου»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός μετά την γνωστοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πρωτοφανής σε σκληρότητα απόφαση τιμωρίας του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στο μη διεξαχθέν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, φανερώνει ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη ένα σχέδιο εξόντωσης του συλλόγου μας και εν τέλει σε πλήρη εναρμόνιση με τους στόχους της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης που ελέγχει απολύτως το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς φαίνεται ότι και η Πολιτεία δια του αρμοδίου Υφυπουργού Αθλητισμού αδρανεί, αν δεν συμβάλλει, προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως θύτης κατ’ εντολή των εκτελεστών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού να βρίσκεται σε εγρήγορση. Επίσης καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που επιθυμούν την εξυγίανση και την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να συστρατευθούν.

Θα συνεχίσουμε με επιμονή τον αγώνα για την κάθαρση παρά τις όποιες αντιξοότητες.  Όλοι να θυμούνται ότι μετά την ύβριν, έρχεται η νέμεσις».

Η βαθμολογία μετά την ποινή:

1    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    45

2    AEK    27

3    ΠΑΟΚ    26

4    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    25

5    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    23

6    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    22

7    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.    21

8    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    18

9    ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ    18

10    ΒΕΡΟΙΑ    18

11    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    18

12    SKODA ΞΑΝΘΗ    17

13    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    16

14    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.    16

15    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    11

16    ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ    7

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή