Η καλή χρονιά από τη… Σουόνσι θα φανεί στη Μαν. Γιουνάιτεντ

Η καλή χρονιά από τη… Σουόνσι θα φανεί στη Μαν. Γιουνάιτεντ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με το δεξί ζητεί από τους παίκτες του στο Ολντ Τράφορντ ο Λούις Φαν Χάαλ, καθώς το αυριανό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σουόνσι είναι άλλος ένας «τελικός» παραμονής στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» για τον Ολλανδό προπονητή.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο Ολντ Τράφορντ ήταν η ανακούφιση που χάρισε στον δημοφιλή σύλλογο του Μάντσεστερ μια λευκή εντός έδρας ισοπαλία με μια από τις ομάδες που βρίσκονται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, την Τσέλσι. Με ένα γκολ σε τέσσερις εντός έδρας αγώνες και οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη, η επικράτηση επί της Σουόνσι (που παραμένει χωρίς τεχνικό) είναι επιτακτική για όλους στην ομάδα.

«Αν μη τι άλλο, θα παίξουμε όλοι και για το δικό μας μέλλον» παραδέχθηκε ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Κρις Σμόλινγκ. «Στον σύλλογο οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν για κάθε μέτρο, ο προπονητής θα πολεμήσει, το επιτελείο του το ίδιο και η διοίκηση έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή και το επιτελείο» είπε ο κ. Φαν Χάαλ.

Επίσης, αύριο οι πρωτοπόρες Αρσεναλ και Λέστερ φιλοξενούν τις Νιουκάστλ και Μπόρνμουθ αντιστοίχως, ενώ σημαντικό είναι το ματς της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ. Επικίνδυνη έξοδο έχει η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Γουότφορντ. Παίζουν ακόμη η Σάντερλαντ με την ουραγό Αστον Βίλα, η Νόριτς με τη Σαουθάμπτον και η Γουέστ Μπρομ με τη Στόουκ, αν και η κακοκαιρία μπορεί να απειλήσει κάποιους από τους αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή