Εχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γ. Σιδηρόπουλος

Εχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γ. Σιδηρόπουλος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ατρομήτου της ΑΕΚ, Γιώργος Σιδηρόπουλος, έπειτα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Σιδηρόπουλος είχε πλούσιο βιογραφικό στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού εκτός τις δύο ομάδες που προαναφέρθηκαν, είχε αγωνιστεί και με τις φανέλες της Λάρισας, των Τρικάλων και της Ελασσόνας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ελασσόνα, καθώς πρέπει να μεταφερθεί η σορός του από τη Γερμανία της οποίας ήταν μόνιμος κάτοικος.

Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ατρόμητος, με ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου τερματοφύλακα Γιώργου Σιδηρόπουλου σε ηλικία 67 ετών από την επάρατο νόσο.

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος ήρθε στην ομάδα μας την σεζόν 1979-80 και με 32 συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου στην Α’ Εθνική.

Αγωνίστηκε και την επόμενη περίοδο (1980-81) στη μεγάλη κατηγορία πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές.

Είχε αγωνιστεί επίσης σε Τρίκαλα, Ελασσόνα, Λάρισα και ΑΕΚ.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ελασσόνα, καθώς πρέπει να μεταφερθεί η σορός του από τη Γερμανία της οποίας ήταν μόνιμος κάτοικος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή