Πρωτάθλημα ρουτίνας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιστεύω πως ένα από τα πιο προβλέψιμα και… ανιαρά πρωταθλήματα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου είναι αυτό, του οποίου ο δεύτερος γύρος άρχισε με την είσοδο του 2016. Οχι πως δεν παρακολουθούμε ενδιαφέροντα παιχνίδια. Απλώς, είναι αμφίβολο αν μπορεί να αλλάξει ριζικά η κατάταξη των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα.

Ασχέτως με ποια σειρά θα τερματίσουν οι ομάδες, η τετράδα που θα παίξει στα πλέι οφ είναι δεδομένη, ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να δούμε κάποιες άλλες στις δύο τελευταίες θέσεις, που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Ετσι, το ενδιαφέρον πλέον εντοπίζεται, αν θα χάσει βαθμό ο Ολυμπιακός, ή αν θα αυξήσει το ρεκόρ του.

Αυτή όμως η… ρουτίνα μόνο καλό δεν κάνει ακόμα και στον ίδιο τον πρωταθλητή, καθώς ο μη ανταγωνισμός, θα έχει επιπτώσεις στα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ. Διότι όταν μάθεις στα «εύκολα», δεν βρίσκεις ρυθμό στα «δύσκολα». Ετσι, το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μάρκο Σίλβα, είναι το πώς θα κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Και μια η κουβέντα για παίκτες, το παζάρι της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ήδη άρχισε. Ο Παναθηναϊκός έκανε την αρχή και σίγουρα θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι. Το θέμα είναι κατά πόσο θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες. Γιατί αν ανατρέξουμε στα καλοκαιρινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου, θα διαπιστώσουμε πως ορισμένοι «πέρασαν και δεν… ακούμπησαν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή