Εύκολη επικράτηση Ολυμπιακού στα Χανιά

Εύκολη επικράτηση Ολυμπιακού στα Χανιά

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εισιτήριο που οδηγεί στον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» ο Ολυμπιακός χθες βράδυ στην Κρήτη, χάρη στη νίκη του με 4-1 επί των Χανίων. Ετσι, απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα η ρεβάνς της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη. Εκτός από το αποτέλεσμα, ο Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος και από την εικόνα αρκετών παικτών που δεν βρίσκονται ανάμεσα στις βασικές επιλογές του και τους οποίους χρησιμοποίησε χθες.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Γκέσιου στο 8΄. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Ερνάνι στο 22΄ για να προηγηθούν στο 40΄ με τον Κολοβό, ο οποίος παραβίασε την εστία του Πρίφτη με εξαιρετική ενέργεια. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με τα γκολ του Πάρντο στο 85΄ και του Μανιάτη στο 89΄. Μάλιστα, ο τελευταίος αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά ύστερα από 303 ημέρες, δηλαδή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον προημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 11 Μαρτίου του 2015.

ΧΑΝΙΑ: Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Τσούτσης, Ν. Νύκταρης (60΄ Μπουζούκης), Γκέσιος (77΄ Μ. Νύκταρης), Δεινόπαπας (46΄ Λίτα), Ρίκκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Σαλίνο (72΄ Σάλιακας), Αυλωνίτης, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (80΄ Μανιάτης), Κολοβός, Πάρντο (87΄ Πουλίδο), Ερνάνι, Σεμπά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή