ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει να προβληματίζει και να αποδοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ

synechizei-na-provlimatizei-kai-na-apodokimazetai-o-paok-2117302

Για άλλη μία φορά, σε ακόμα μία αγωνιστική περίοδο υπό την ηγεσία του Ιβάν Σαββίδη, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει χάσει τον αγωνιστικό προσανατολισμό του. Δεν είναι τόσο η ήττα με 2-1 από την Καλλονή στο κύπελλο, αλλά η εικόνα της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ που δεν πείθει κανέναν ότι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

Θέμα απομάκρυνσης του Κροάτη τεχνικού δεν υφίσταται και αυτό επισημάνθηκε χθες –χωρίς να υπάρχει αφορμή είναι η αλήθεια– επισήμως από τον ΠΑΟΚ διά στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου.

Η ομάδα αποδοκιμάστηκε από περίπου 15 οπαδούς στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από τη Μυτιλήνη, ο Νίκος Βεζυρτζής προσπάθησε να τους καθησυχάσει, αλλά είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν λειτουργεί στα ενδότερά του ενιαία, παρατηρείται διγλωσσία (το θέμα Γκαλίτσιου με το ναυάγιο της μεταγραφής τα λέει όλα) και αυτό όχι απλά φαίνεται, αλλά του προκαλεί και μεγάλα προβλήματα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε πλέον την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ και ο Τούντορ είδε με ικανοποίηση τον Παναγιώτη Γλύκο να φωνάζει παρών και κατά πάσα πιθανότητα θα τον έχει άμεσα στη διάθεσή του, ενώ ο Ρόμπερτ Μακ τοποθετήθηκε με δηλώσεις για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τη Γκαλατάσαραϊ, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.